KENNISMAKING MET PIGNOLETTO WIJNEN!

Dinsdag 10 juni 2008.

Introduktie en overzichts proeverij van Italiaanse Pignoletto (Frizzante) wijnen!
Wij verwelkomen u graag in de sfeervolle "oranjerie van Landgoed Maarsergen te Maarsbergen. Gelegen vlak bij de A12.

Geinteresseerden kunnen zich
Hier
Aanmelden


Wijnhuizen:

 

Proeverij in "Italiaanse sfeer". U bent welkom in de Oranjerie van Landgoed Maarsbergen. 10 juni a.s. Italiaanse wijnen proeven in de Oranjerie van Landgoed Maarsbergen.

ondek PIGnoletto!

INVITO A DEGUSTARE IL PIGNOLETTO!

Op dinsdag 10 juni a.s. organiseert ITALIMPORTA in de Oranjerie van Landgoed Maarsbergen, een introduktie & overzichtproeverij van de nog vrijwel onontdekte Italiaanse DOC wijnen afkomstig van de "Colli Bolognesi".
In de schijnwerper staan deze dag vooral de "Pignoletto" wijnen. Deze witte wijnen zijn gemaakt van veelal 100% pignoletto druiven. Pignoletto is de regionale druif die alleen geteelt wordt op de heuvels van de regio Bologna (Emilia Romagna). Het resultaat geeft prachtige, geurige en vooral smakelijke zomerwijnen.

Vini dei Colli Bolognesi. De Italiaanse ontdekking!
Kennismaking met Italiaanse DOC wijnen van de "Colli Bolognesi"

Bedrijven, wijnprofessionals, pers, vakgenoten, Italie-specialisten en andere VIP's zijn op dinsdag 10 juni welkom in Maarsbergen. In een wel haast Italiaanse ambiance van de Oranjerie van Landgoed Maarsbergen, kan men proeven wat voor mooie aantrekkelijke wijnen de Colli Bolognesi voortbrengen.
Er worden deze dag wijnen geproefd van enkele wijnhuizen uit de regio (DOC en IGT en met goede noteringen in de Italiaanse wijnrankings zoals de "Gambero Rosso", etc).

ITALIMPORTA heet u van Harte welkom!
Ondek Pignoletto!

Importeur ITALIMPORTA uit Maarsbergen, laat u graag kennismaken met een prachtige ontdekking: Pignoletto wijnen! Deze druif wordt onder andere verwerkt tot een Pignoletto Frizzante (heerlijk fris met een klein bubbeltje), Spumante Brut (de Italiaanse Champagne) en Pignoletto Superiore (Classico).
Naast deze Pignoletti zijn er ook enkele andere top wijnen van de aanwezige wijnhuizen te proeven zoals een barbera en enkele top rose's. Meldt u hier aan!

 

Introductie van Grappa di Rossi D'Angera. Uitgebreide lijn met Grappa's

Grappa's zijn bij uitstek de afsluiter van een goede Italiaanse maaltijd. Met het uitgebreide programma Grappa's van Rossi D'Angera, laten wij u graag zien dat de keuze voor dit "druivendestillaat" ongekend is. Van zeer jong en pittig tot en met zacht oud, kruidig verrassend en aangenaam geurig.

Smakelijk Siciliaans! Delicatessen en leuke locale wijnen.

Ook uit het verre en warme zuiden komen leuke specialiteiten. Wij laten u graag kennis maken met o.a. een Witte wijn van Inzolia druif en een kruidige Nero D'Avola. Tevens hebben wij natuurlijk heerlijke espresso van Mokasol en laten wij u de Machina espresso van Tecnosystem zien.
Tevens kunt u proeven van Siciliaanse Olijven en DOP Olijfolie, delicatessen die door Alba di Sicilia worden geimporteerd en ook via ITALIMPORTA zijn te bestellen. Schrijf hier in!

Wij zien u graag 10 juni a.s. in Maarsbergen. Benvenuto!

 

U bent welkom 10 juni 2008 in de Oranjerie Landgoed Maarsbergen

Pignoletto de regionale druif van de heuvels in de streek rond Bologna

Pignoletto Frizante heerlijk bij een italiaans diner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

WWW.ITALIMPORTA.NL